XOM ASHYONI SAQLASH SHAROITLARI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada mo‘yna  xom-ashyosini konservalash usullari, ularni saqlash tartibi va usullari, konservalashda qo‘llaniladigan kimyoviy preparatlar. va antiseptiklar, xom-ashyoni noto‘g‘ri saqlash oqibatida hosil bo‘ladigan nuqsonlar  keltirilgan