TURKIY XALQLAR YANGI YILI- NAVRO’ZI AYYOM ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Milliy qadriyatlardan biri - Navro’z ayyomi, Navro’z eski quyosh kalendariga asoslangan, sayllar va marosimlarni o’tkazish jarayonlari,xalqimiz orasida saqlanib qolgan Navro’z bilan bog’liq qadimiy urf-odatlar, buyuk bobolarimiz asarlaridagi Navro’z bilan bog’liq ma’lumotlar.