OLIY TA’LIM TIZIMIDA TYUTORLIK FAOLIYATI ISTIQBOLLARI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Mazkur maqolada bugungi kunda oliy taʼlim tizimida tyutorlik faoliyati istiqbollari, sohada olib borilayotgan islohotlar, tyutorlik faoliyatining maqsadi hamda tyutorlik faoliyati funksional vazifalari mohiyati ochib berilgan.