VIRUSLI GEPATITLAR B VA D ETIOLOGIYASI EPIDEMIOLOGIYASI. PATOGENEZ BOSQICHLARI. O'XSHASH VA FARQLI BELGILARI KLINIKASI VA TASNIFI. TASHHISOT. DAVOLASH VA PROFILAKTIKASI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada gepatit B va D kasalligi haqida atroflicha ma’lumot berilib, uning patogenezi, klassifikatsiyasi, klinikasi, diagnostikasi va davolash usullari, kasallik bosqichlari va farqli belgilari haqida bayon qilingan.