PRAGMATIK KOMPETENSIYANI KORPUSLI TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA SHAKLLANTIRISHNING SAMARALI MODELINI QURISH ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Pragmatik kompetensiyani korpusli texnologiyalar asosida shakllantirishning samarali modelini qurish vazifalaridan biri hisoblangan ushbu tadqiqot doirasida o‘zimizning ta'lim modelimizni yaratish uchun tadqiqotning metodologik asosi, dastlabki shart-sharoitlarni, hamda asosiy maqsadini aniqlab olish lozim.