XIV-ASRDA IKKINCHI BOLGAR PODSHOLIGNING USMONIY TURKLAR TOMONIDAN TUGATILISHI. ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ikkinchi Bolgar podsholigining Usmoniy Turklar tomonidan bosib olinishi va Bolqon yarimorolidagi hukmronligiga chek qo‘yilishi va tinimsiz o‘zaro ichki nizolar orqalik podsholikning tugatilishini tahlil etiladi.