SOCHILISH NAZARIYASINING TESKARI MASALASI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
ushbu maqolada sochilish nazariyasining berilganlari orqali u(x) potensialni topish, shu bilan birga sochilish nazariyasining berilganlari orqali  potensialni topish imkonini beradigan asosiy integral tenglama  keltirilgan