XALQ DOSTONLARIDAGI MIFOLOGIK OBRAZLARNING KELIB CHIQISHIDAGI TARIXIY ASOSLAR ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Chap tarafdagi fotosuratda sovet qoʻshinlariga tegishli vertolyotning Bomiyon buddasi yonidan oʻtayotgani aks etgan. (Afgʻon urushi, 1980-yil). Ammo,  Bomiyon buddalari 2001-yilning mart oyida “Tolibon” tomonidan portlatib yuborilgan