Bank kartalaridan foydalanish bilan bog‘liq firibgarlik jinoyatlarini tergov qilishda maxsus bilimlardan foydalanish ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Ushbu tezisda bank kartalaridan foydalanish bilan bogʻliq firibgarlik jinoyatlarini tergov qilishda maxsus bilimlardan foydalanish usullari bayon etilgan. Unda bank kartalaridan foydalanish bilan bogʻliq firibgarlik jinoyatida maxsus bilimlardan foydalanish, tergov organlari tomonidan olib boriladigan tergov harakatlari, ekspertiza tayinlash va o‘tkazish usullari yoritilgan.