TARJIMA JARAYONIDA YUZ BERADIGAN MADANIY TUSHUNMOVCHILIKLAR (INGLIZ VA O’ZBEK TILLARI MISOLIDA) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
quyida berilgan maqolada tarjima va madaniyatlararo muloqotning uzviy bog’liqligi hamda tarjima jarayonida kelib chiqayotgan ayrim muammolar haqida bayon etiladi