STATISTIK JAMLASH VA GURUHLASH ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Ushbu tezisda statistik guruhlash va jamlashning ahamiyati, statistik guruhlash usullari keltirib oʻtilgan.