DASTURIY MODULNI ISHLAB CHIQISH TARTIBIGA DOIR AYRIM MULOHAZALAR ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Ushbu maqolada dasturiy modulni ishlab chiqish tartibiga doir ayrim mulohaza va fikrlar yuritilgan. Unda dasturlash tilini tanlash, berilgan tuzilmani aniqlash, modulni dasturlash, modul matnini silliqlash, tekshirish va kompilyatsiyalash borasida tahlillar asosida ma’lumotlar berilgan.