FERDENANT DE SOSSURE HAYOTI VA IJOD YO‘LI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Ushbu maqolada Shvetsaryalik olim Ferdenant De Sossure hayoti va ijod yo‘li haqida ma’lumotlar va olim asarlaridagi ko‘plab iqtiboslar va muhokamalar haqida ma’limotlar keltirib o‘tilgan.