PAXTA TOLASINING HVI TIZIMIDA OLINGAN QIYMATLARI VA STANDAT KO’RSATKICHLARI TAHLILI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Maqolada paxta tolasining HVI ko’rsatkichlari va standart ko’rsatkichlari tahlili keltirilgan bo’lib, bu ko’rsatkichlarning qanday aniqlanishi bayon qilingan.