TA'LIMDA AXBAROT TEXNALOGIYALARINING Ó‘RNI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Bu maqolada ta’lim jaroyonida axborot texnologiyalarini o’rni, óquv mashg’ulotlarida axborot texnologiyalarini va kónikmalarini qo’llash orqali dars sifati va yoshlarni IT sohasiga qiziqishlarini hamda izlanishlarini oshirish, bundan tashqari ta’limda multimedia vositalarini ustunliklari tadqiq etiladi.