AYRIM DORIVOR MAKROMITSETLAR MITSELIYSINING TARKIBI VA UGLEVODLI KOMPONENTLARINING BIOLOGIK FAOLLIGI. ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Ushbu maqolada Schizophyllum commune namunalarining mitseliy o’sishiga turli xil ozuqa muhiti va haroratning ta’siri bo’yicha tadqiqot o’tkazgan olimlar ishlari haqida ma’lmotlar keltirildi.