Neft kimyosi uchun nanomateriallarning olinish usullari. ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Bugungi kunda nano darajasida boshqariladigan parametrlari va belgilangan xossalariga ega tuzilmalar va ob'ektlarni yaratish va o'rganish hozirgi zamonning eng muhim texnologik muammolaridan biridir.