O`ZBEK FOLKLORINING NAZARIY ASOSLARI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Maqolada folklore atamasi va uning o`ziga xos xususiyatlari yoritilgan. Xususan, o`zbek folklori, uning turlari ilmiy jihatdan tavsiflangan.