MAMLAKATIMIZDA FUQAROLAR HUQUQLARINI PAYDO BOLISHI VA AMAL QILISHI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Ushbu maqola orqali fuqarolarni huquqlarini ta’minlash va fuqorolik huquqi qanday darajada paydo bolganligi. Ushbu maqola orqali fuqarolarni huquqlarini ta’minlash va mamlakatimizda olib borilayotgan huquqiy tadbirlar va hozirgi kunda fuqorolk huquqiga bolgan etibor haqida.