Titan tetraxloridini magniy bilan qaytarish jarayoni ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Mashinasozlik, vagonsozlik, avtomobilsozlik, kimyo, neft-gaz va qurilish tarmoqlari sanoat korxonalarining ishlab chiqarish quvvatlarini yanada kengaytirish, maqsadida Qoraqolpog‘iston Respublikasida joylashgan mahalliy Tebinbuloq titanomagnetitli rudalari tarkibidagi kam miqdordagi titan xomashyolarini maydalash va boyitish usuli bilan titan elementini ishlab chiqarish texnologiyasini yaratish.