ENERGIYA SAMARADORLIGI O`SISHIDA «YASHIL IQTISODIYOT» TIZIMI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Maqola energiya samaradorligi o`sishida «yashil iqtisodiyot» tizimi masalalari tugrisida maʼlumotlar keltirilgan.