O‘TXO‘R BALIQLAR UCHUN RYASKA (LIMNA) O‘SIMLIGIDAN EKOLOGIK TOZA, ARZON VA TO‘YIMLI OZUQA TAYYORLASH ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Baliqchilikda samarali yutuqlarga erishish uchun bir qator kechiktirib bo‘lmaydigan amaliy ishlarni o‘z vaqtida va sifatli hal etish talab etiladi. Ular jumlasiga sun’iy hovuzlardagi mavjud imkoniyatlardan yanada samarali foydalanish bo‘yicha chora-tadbirlarni ishlab chiqish, baliqlarni oziqlantirishning zamonaviy biotexnologiyalarini keng joriy etish kiradi.