SUG‘ORISH SONINING NO‘XAT NAVLARINING O‘SISH, RIVOJLANISHI VA HOSILDORLIGIGA TA’SIRI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Dukkakli don ekinlari bir vaqtning o‘zida uchta vazifani hal qiladi. Birinchidan, don yetishtirishni ko‘paytirishning muhim omili hisoblansa, ikkinchidan chorvachilikda yem-xashak muammosini hal etishda imkon yaratadi va nihoyat uchinchidan tuproq unumdorligini oshirishning manbai hisoblanadi.