BOSHLANGʼICH TAʼLIMDA YOSH OʼQITUVCHILARINING QADRIYATLAR KOʼNIKMALARINI RIVOJLANTIRISH ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Maʼlumki, Oʼzbekiston Respublikasida qabul qilingan qator davlat xujjatlari, uzluksiz taʼlim tizimida taʼlim sifati va mazmunini takomillashtirishga oid meʼyoriy hujjatlar asosida yosh oʼqituvchilarni kasbiy faoliyatini takomillashtirish, ularning malakasini oshirish boʼyicha meʼyoriy-huquqiy hujjatlar va oʼquv-uslubiy majmualar tayyorlanmoqda. Bular natijasida zamonaviy raqobatbardosh yetuk mutaxassislar tayyorlashga yangicha talablar qoʼyilmoqda.