ISHCHI KUCHI MIGRATSIYASI: MDH DAVLATLARI UCHUN DOLZARB MUAMMO VA UNING YECHIMLARI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2026)
Ushbu maqolada MDH davlatlari va O‘zbekiston uchun dolzarb bo‘lgan ishchi kuchi migratsiyasi muammosi statistik ma’lumotlar asosida tahlil qilinadi. Migratsiyaning iqtisodiy va ijtimoiy oqibatlari ko‘rsatilib, amaliy yechimlar taklif etilgan.