SAMA’ O‘ZI NIMA? NEGA ISLOM OLAMIDA VA MUSIQA ILMIDA BIZ UNI O‘RGANAMIZ? ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2026)
Ushbu maqola ko‘plab musiqashunos, islomshunoslarni haligacha qiziqtirib kelayotgan Sama’ haqidadir. Mazkur maqola Sama’ ilmini kengroq yoritishga bag‘ishlangan.