Shaxsiy rivojlanish va Muvaffaqiyatga erishish sirlari ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2026)
Ushbu maqola shaxsiy rivojlanish va muvaffaqiyatga erishishning asosiy tamoyillarini o‘rganishga bag‘ishlangan. Maqolada maqsad qo‘yish, o‘z-o‘zini boshqarish, bilim va malaka oshirish, sog‘lom turmush tarzi, motivatsiya va ijobiy psixologiya kabi muhim jihatlar batafsil tahlil qilinadi. Shuningdek, maqolada Afruz Abdujalilovning “Muvoffaqiyatning 99 siri” kitobidagi ruhiy maslahatlar va amaliy tavsiyalar keltirilgan bo‘lib, o‘quvchilarga kundalik hayotda muvaffaqiyatga erishishning samarali strategiyalarini qo‘llash imkonini beradi. Har bir bo‘limda amaliy misollar va kundalik odatlar orqali o‘zini rivojlantirish usullari tavsiya qilinadi. Maqola o‘quvchilarni o‘z imkoniyatlarini anglashga, shaxsiy o‘sish yo‘lini belgilashga va har tomonlama muvaffaqiyat sari qadam tashlashga rag‘batlantiradi. Shu orqali maqola nafaqat nazariy bilim beradi, balki hayotiy amaliy ko‘nikmalarni shakllantirishga xizmat qiladi.