HAR QANDAY YOSHDA YANGI KO‘NIKMALARNI O‘RGANISHNING MUHIMLIGI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2026)
Mazkur maqolada inson hayotining turli bosqichlarida yangi ko‘nikmalarni o‘rganishning ahamiyati ilmiy jihatdan tahlil qilinadi. Yangi bilim va malakalarni egallash shaxsning intellektual rivojlanishi, ijtimoiy moslashuvi va psixologik barqarorligiga ijobiy ta’sir ko‘rsatishi asoslab beriladi. Shuningdek, ushbu jarayon zamonaviy psixologiya va pedagogika nuqtai nazaridan yoritiladi.