QALBIM MALHAMI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2026)
Oʻzimning dardimla yugurib yelib,Jonim ham boʻgʻzimga keldi tiqilib.Hammadan oʻzimni goʻyo zoʻr bilib,Onamga qoʻngʻiroq qilmabman bugun