OILA – MUQADDASDIR ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2026)
Oilada kam-ko‘stlik bo‘larkan, lekin,Bir kun janjal bo‘lsa, qirq kun begona.Quyoshi charog‘on yurtimda, biling,Oila – muqaddasdir, Vatan – yagona!