OTA ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2026)
Dunyoda eng baxtli insonman oʻzimHech qachon nam koʻrmaydi koʻzimOnt ichib aytaman mening chin soʻzimOtamning borligi mening bir baxtim