TAFAKKUR - INSONNI BUYUKLIKKA YETAKLOVCHI KUCH VA TO‘G‘RI MAQSAD QO‘YISH SAN’ATI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2026)
Bu maqolamda tafakkur fanining biz yoshlar hayotidagi o‘rni, bizlarning mustaqil va ijodiy fikirlashimizni rivojlantirishdagi ahamiyati hamda to‘g‘ri maqsad qo‘yish ko‘nikmalarini shakillantirishdagi muxim ahamiyatga ega. Shuningdek, o‘quvchilarning yani biz yoshlarni qiziqishi va qobilyatini anglashda katta yordam beradi.