Gemotolgiya laboratoriyasi va qon kasalliklarini aniqlash ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2026)
Ushbu maqolada gemotologiya laboratoriyalarining ahamiyati va qon kasalliklarini aniqlash jarayonlari tahlil qilinadi. Qon tahlillari, diagnostika usullari va zamonaviy texnologiyalar haqida ma'lumot beriladi