TIRNOQGUL O’SIMLIGINI YETISHTIRISH TEXNOLOGIYASI VA DORIVORLIK XUSUSIYATI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2026)
Ushbu maqolada tirnoqgul o‘simligining dorivorlik xususiyatlari ,xalq xo’jaligida ,xalq tabobatida ishlatilishi va kimyoviy tarkibi yoritilgan.