БИОРЕОЛОГИЯ. БИОЛОГИК СУЮҚЛИКЛАР ҚОВУШҚОҚЛИГИ ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2026)
Мазкур мақолада Биореология фанининг назарий асослари ҳамда инсон организмидаги биологик суюқликларнинг қовушқоқлик хусусиятлари чуқур таҳлил қилинган. Қон, лимфа ва бошқа биологик муҳитларнинг реологик параметрлари, уларнинг физиологик ва патологик ҳолатлардаги ўзгаришлари ҳамда клиник аҳамияти ёритилган.