“AXBOROT TEXNOLOGIYALARINI KASBIY FAOLIYATDA QOʻLLASH” FANINI DIFFERENSIAL YONDASHUV ASOSIDA OʻQITISHNING SHAKL, METOD VA VOSITALARI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2026)
Ushbu maqolada “Axborot texnologiyalarini kasbiy faoliyatda qoʻllash” fanini differensial yondashuv asosida oʻqitishning shakl, metod va vositalari koʻrib chiqiladi. Barcha fanlar singari “Axborot texnologiyalarini kasbiy faoliyatda qoʻllash” darsida ham differansial yondashuv asosida oʻqitish zarurligi aniqlandi. Darslarni differensiallashtirish sharoitida oʻqitishni tashkil etishni koʻrib chiqamiz.