ZAMONAVIY TILLAR RIVOJI VA ALMASHINUVI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2026)
Ushbu maqola zamonaviy tillar rivoji va almashinuvi haqida batafsil ma'lumot beradi. Tillar o'rtasidagi o'zaro ta'sirlar, tarixiy kontekstlar va zamonaviy tendensiyalarni o'rganadi.