NODAVLAT OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA TA’LIM SIFATINI TAKOMILLASHTIRISHNING ILMIY-NAZARIY ASOSLARI (BOSHLANG‘ICH TA’LIM MISOLIDA) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2026)
Ushbu tezisda nodavlat oliy ta’lim muassasalarida, xususan, boshlang‘ich ta’lim yo‘nalishi misolida ta’lim sifatini oshirishning ilmiy-nazariy asoslari tahlil qilinadi. Muallif tomonidan ta’lim sifati kategoriyasining mohiyati, unga ta’sir etuvchi omillar, nodavlat sektorining o‘ziga xos xususiyatlari hamda boshlang‘ich ta’lim pedagoglarini tayyorlashdagi zamonaviy yondashuvlar yoritilgan. Tezisda sifat menejmenti, kompetensiyaviy yondashuv, ta’limni individuallashtirish va raqamlashtirish jarayonlarining nazariy aspektlari o‘rganilgan.