POLIETILEN F-0220 VA SIYANUR KISLOTASI ASOSIDAGI ANTIPIRENLARINING KISLOROD INDEKSI VA YONG‘INGA CHIDAMLILIKKA TA’SIRINI TADQIQ ETISH ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2026)
Bugungi kunda dunyoda aholi va sanoat korxonalarida ishlab chiqarishning yuqori sur’atlar bilan o‘sishi olovbardosh polimer materiallarga bo‘lgan talabning ortishiga sabab bo‘lmoqda. Xususan  antipirenlar  bilan modifikatsiyalangan polimer materiallarning fizik-mexanik, termik xususiyatlarining yuqoriligi, past haroratga va ultrabinafsha nurlar ta’siriga chidamliligi tufayli ularni sanoat miqyosida ishlab chiqarishga katta antipirenlar   bilan modifikatsiyalangan polimer materiallar tayyorlash muhim ahamiyat kasb etadi.