KOMPYUTER TARMOQLARI VA ULARNING TUZILMALARI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2026)
Ushbu tezisda kompyuter tarmoqlarining mazmuni, ularning asosiy vazifalari, turlari hamda tarmoq tuzilmalari (topologiyalari) keng va aniq yoritilgan. Shuningdek, zamonaviy axborot-kommunikatsiya texnologiyalarida kompyuter tarmoqlarining tutgan o‘rni va ahamiyati tahlil qilingan.