MILLIY VA UMUMINSONIY QADRIYATLAR MUSHTARAKLIGI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2026)
Mazkur ilmiy maqolada Surxondaryo viloyatining  an'ana va urf-odatlarning ahamiyati tahlil qilinadi.