MOLIYA TIZIMINI BARQARORLASHTIRISHDA FISKAL SIYOSATNING OʼRNI. ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2026)
Ushbu maqolada moliya tizimini barqarorlashtirish jarayonida fiskal siyosatning tutgan o‘rni va uning makroiqtisodiy barqarorlikka ta’siri ilmiy-nazariy hamda amaliy jihatdan tahlil qilinadi.