J.B.UOTSIN QARASHLARINING ZAMONAVIY TAʼLIMDAGI OʻRNI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2026)
Ushbu maqolada amerikalik psixolog J.B. Uatsontomonidan ilgari surilgan behavioristik qarashlarning zamonaviy ta’lim tizimidagi nazariy va amaliy ahamiyati tahlil qilinadi. Tadqiqotda Uotson ta’lim jarayonida tashqi muhit omillari, rag‘batlantirish va mustahkamlash mexanizmlarining o‘rni haqidagi g‘oyalariga alohida e’tibor qaratiladi.