INGLIZ VA O‘ZBEK TILLARIDA MODAL FE’LLAR SEMANTIKASI: KONTRASTIV-FUNKTSIONAL TAHLIL ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2026)
Ushbu maqolada ingliz va o‘zbek tillarida modallikni ifodalovchi vositalar, ayniqsa modal fe’llar (ingliz tilida modal/yarim modal yordamchi fe’llar, o‘zbek tilida esa modal ma’no beruvchi fe’l shakllari va analitik konstruktsiyalar) semantik-pragmatik nuqtai nazardan qiyosiy tahlil qilinadi.