BADIIY MATN TA’SIRIDAGI XATTI-HARAKATLAR NAZARIYASI PRAGMATIK ADABIYOTSHUNOSLIKNING TARKIBIY QISMI SIFATIDA ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2026)
Maqolada pragmatik adabiyotshunoslik sohasining tarkibiy qismi bo‘lgan adabiy vositalar ta’siridagi xatti-harakatlar nazariyasining shakllanish asoslari, metodologiyasi, mavzuga bag‘ishlangan ba’zi tadqiqotlar sharhi bayon qilingan.