KICHIK BIZNESDA MARKETING VA BRENDING STRATEGIYALARI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2026)
Ushbu maqola kichik biznesda marketing va brending strategiyalarining ahamiyati, ularning biznes rivojlanishidagi roli hamda zamonaviy amaliyotlari haqida ilmiy tahlil beradi. Maqolada kichik korxonalarda samarali marketing strategiyalarini yaratish, brend imidjini shakllantirish, raqamli marketing vositalaridan foydalanish va mijoz sadoqatini oshirish masalalari keng yoritiladi. Shuningdek, maqolada marketing va brending strategiyalarining kichik biznesning raqobatbardoshligini oshirishdagi amaliy ahamiyati tahlil qilinadi.