OILAVIY KORXONALARDA BOSHQARUV TIZIMINING SAMARADORLIGINI OSHIRISH OMILLARI (ANDIJON VILOYATI MISOLIDA) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2026)
Ushbu maqolada Andijon viloyatidagi oilaviy korxonalarda boshqaruv tizimining samaradorligini oshirish omillari tadqiq etiladi. Maqolada boshqaruvning tashkiliy, moliyaviy, inson resurslari va innovatsion jihatlari tahlil qilinib, ularni takomillashtirish bo‘yicha tavsiyalar beriladi. Tadqiqot natijalari oilaviy biznesning barqaror rivojlanishi va raqobatbardoshligini oshirishga yo‘naltirilgan.