BA’ZI BIR AJRALGAN YADROLI XUSUSIY INTEGRAL TENGLAMA VA UNI YECHISH ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ba’zi xususiy integral operatorlarning spektral xossalarini o’rganishda xususiyintegral tenglamalarni yechish muhimdir. Shu sababli xususiy integral tenglamayechimini topish uchun Fredgolm II tur integral tenglamasini yechish usulidanfoydalaniladi