BADIIY MATNDA TIL TAJRIBALARINING FAOLLASHUVI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu  maqolada so‘z yasash mexanizmlarining she’riy matndagi badiiy-estetik imkoniyatlari tahlil qilinib, poetik yangilik sifatida yuzaga kelgan til birliklarining mohiyati tahlil qilingan.