HAQIQIY SONNING MODULI VA UNING XOSSALARI ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada haqiqiy sonning moduli haqida tushuncha, uning mazmuni, asosiy xossalari va modulning turli matematik jarayonlardagi o‘rni keng yoritilgan. Modulning geometriyaviy va algebraik ma’nolari, real masalalarni yechishdagi ahamiyati, tengsizliklar, grafiklar va funksiyalar bilan bog‘liq qo‘llanilishlari izchil bayon etiladi. Material matematika bilan shug‘ullanayotgan o‘quvchi va talabalar uchun qulay tarzda yoritilgan bo‘lib, modul tushunchasini chuqurroq anglashga yordam beradi.